Har du sett tårnkranen?

Byggingen av Galleriet pågår nå for fullt. Det er i skrivende stund cirka 15 personer som jobber med å bygge din fremtidige bolig i Galleriet Drammen. I tillegg er byggeplassadministrasjonen i fullt arbeid.

Tårnkranen kom på plass i starten av november og er den eneste tårnkranen synlig i bybildet på Bragernes.

 

Nå støpes det

Det har gjennom sommeren blitt utført en rekke omfattende sikringstiltak i byggegropa. Nå frem mot jul jobbes det med å støpe ferdig bunnplaten. En del av veggene som skal være i kjelleren er også påbegynt. Når vi kommer til jul, så skal hele bunnplaten være ferdig støpt. I februar er gulvet til 1. etasje på plass. Fra februar og fremover vil vi se at råbygget reiser seg.

Galleriet har miljøvennlig oppvarming fra Drammen Fjernvarme. På bildet under ser vi at fjernvarmerørene allerede er på plass i det som skal bli teknisk rom.

Noen «fun facts» om Galleriet:

  • Det er i perioden fra mars og frem til i dag slått ned cirka 6500 meter med spunt rundt byggegropa.
  • Det er injisert 95 km med kalksementpeler som tilsvarer avstanden fra Drammen til Larvik.
  • Når Galleriet står ferdig er vekten av betong og stål cirka 10.950 tonn. Det vil da ha blitt kjørt 717 biler med betong fra Holmen til Galleriet. Avstanden disse bilene har kjørt tilsvarer avstanden fra Drammen til München med bil.
  • Det er et stort apparat i gang, og på det meste forventer vi at det er mer enn 60 håndverkere som jobber for å ferdigstille Galleriet.

 

Det er fremdeles leiligheter igjen i Galeriet Drammen, i alle prisklasser.

Se Galleriets boligvelger her!
Prisene i dag varierer fra kr. 3.990.000,- til 16.990.000,-. Den minste leiligheten har et areal på 57 m2 BRA til den største på 174 m2 BRA.

Noe du lurer på?

Snakk med Jan Vidar eller Mojtaba
Galleriet-meglerne har svar på det meste, om leilighetene, om nærområdet eller om finansiering. 

Vi ønsker alle en riktig god jul!