Byggingen av Galleriet er godt i gang

Rapport fra byggeplassen: Nå er vi godt i gang!

Det spuntes for fullt i Peder Buchs gate i Drammen for tiden. Kort forklart så lages nå støttekonstruksjonen for boligbygget Galleriet. Omkring midten av mai skal det være spunt rundt hele byggegropa. Da skal tomta planeres og klargjøres for kalksementstabilisering. Det betyr enkelt sagt at vi stabiliserer byggegrunnen ved å støpe ned kalk-/sementpeler til en dybde på mellom 15 og 25 meter. KC-peling, som det heter på fagspråket, vil pågå frem til sommerferien.
Etter dette graver vi ut og støper bunnplater og vegger i kjelleren, og da er byggingen virkelig i gang. For når dette er klart, tar det ikke lang tid før Galleriet kan reise seg.

Rapport fra megler: Fremdeles fine leiligheter igjen!

Vi har fremdeles et bredt utvalg av spennende leiligheter fra 58 til 162 kvadratmeter bruksareal. Priser fra 3 990 000,- til 16 590 000,-.  Vil du sikre deg drømmeleiligheten i Drammen sentrum, så er det på tide å hoppe ned fra gjerdet. Kjøper du nå, rekker du også å få med deg alle mulighetene for tilvalg og til å sette ditt personlige preg på leiligheten.

Galleriets boligvelger finner du her!

Har du kjøpt allerede?

Som du forstår, det går fremover hver eneste dag nå. Du har mye å glede deg til fremover. Det neste som skjer er møte om tilvalg. Invitasjon til kundekveld 15. mai skal ha blitt sendt ut fra Veidekke Entreprenør i dag fredag 3. mai.

NBBO Eiendomsmegling er Gallerietmeglerne
Joda, de het Garanti tidligere. Men meglerne er de samme. Det er bare å ta kontakt med janvidar@nbbo.no eller mojtaba@nbbo.no hvis du har spørsmål.